image
 |  2 25 Березня 2021 | 10:08

На сайті Навального відмовилися виправити карту з «російським» Кримом, – Чубаров

Штаб російського опозиціонера Олексія Навального відмовив Україні в проханні виправити у себе на сайті карту, де Крим позначений як частина Росії.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Йдеться про сайт «Свободу Навальному». Про це 24 березня повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці у Fаcebook.

За словами Чубарова, у нього відбулася розмова з Леонідом Волковим – керівником передвиборчого штабу Навального, під час якого він пояснив про неприйнятність такого заходу і запропонував привести кордони Росії відповідно до міжнародно-визнаних кордонів України.

«Пан Волков пояснив мені неможливість запропонованого мною виправлення... Путін, безсумнівно, вбивця і бандит! А ким тоді є ті, хто підтримують Путіна в його бандитському вторгненні до Криму та окупації півострова? Не хочу нікому читати ніяких нотацій, обмежуся лише очевидним – хочете справедливості в себе вдома, припиніть мародерствувати в чужому домі», – заявив Чубаров.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, російський опозиційний політик Олексій Навальний, якого отруїли речовиною групи «Новачок», показав карту РФ з окупованим українським Кримом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ припинила діяльність воєнізованої банди та постачання військових товарів з Росії (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити