image
 |  0 14 Вересня 2019 | 11:44

На що дивляться охоронець та адміністрація? На території луцької школи учні курять та п'ють (ФОТО)

У Луцьку на вулиці Шота Реставелі всього за 20 метрів від цетрального входу, на території школи, учні без проблем на перервах курять та розпивають алкогольні напої.

Про це пише Василина Василюк на сайті Відкрите місто.

"Це помітно, коли проходити повз школу під час перерв та по численних окурках, бутилках, пивних та горілчаних кришечках.Сусідство з Дубовим Гаєм, майже повна відсутність спортивної інфраструктури, не прививає в дітей ні чистоплотності, ні відповідальності, ні здорового образу життя, ні піклування про своє здоров*я.На що дивляться охоронець та адміністрація школи, не зрозуміло. Звісно, те що відбувається за 20 метрів від центального входу, вони не можуть не бачити, просто ігнорують. Якщо дітям не потрібне їхнє здоров*я то яке до цього діло школі? Проте це лише діти, які в свому житті навіть не бачили ніякого позитивного прикладу, при тому, що вже самі показують негативний приклад учням молодших класів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Показали моторошні кадри смертельної ДТП на Волині (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити