image
 |  4 26 Серпня 2023 | 17:24

У селі на Волині вп’яте пройшов благодійний сортивний фестиваль

Традиційно у день святого Преображення Господнього на фестивалі силових видів спорту «Оваднівська спека» оваднівчани приймали гостей із об’єднаних територіальних громад Волинської області, Рівненщини та Львівщини.

Про це пише Слово правди.

Як годиться, захід розпочався з урочистого шикування та виконання Державного Гімну України . Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто виконував свій обов’язок перед рідною землею у боях з російським агресором.

З вітальним словом до учасників і гостей звернувся голова Оваднівської сільської ради Сергій Панасевич: «Випробування загартовують та виховують справжній патріотичний дух. Ми пишаємось нашими учасниками та бажаємо їм так само безстрашно та впевнено долати всі перешкоди на своєму шляху!»

За традицією, у напруженій боротьбі, силовики змагались у гирьовому спорті, багатоповторному жимі штанги лежачи, становій тязі та армреслінгу. Всього фестиваль об’єднав близько 80-ти силачів та силачок.

 Переможці та призери були відзначені грамотами, медалями та призами від організаторів та спонсорів фестивалю.

«Християнське свято Спаса нагадує про те, що кожна людина може пережити власне преображення, зростаючи на шляху вдосконалення і у цьому вкотре переконалися учасники «Оваднівської спеки», зазначається на сторінці «Спорт для всіх –Волинь» у Фейсбуці.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук. відзначив подяками директора Оваднівського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Людвіка Балажа, викладачку Оваднівського територіального відокремленого відділення Володимир-Волинського центру професійної освіти Людмилу Коркушевську та директора дитячо-юнацької спортивної школи Турійської селищної ради Андрія Книша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтолог назвала продукти, які не слід їсти на голодний шлунок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити