image
 |  13 6 Жовтня 2020 | 23:09

На «шистівській об’їзній» стартувало фінішне асфальтування: волинян попередили про ускладнений рух (ФОТО)

На ще одній ділянці автодороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що цьогоріч ремонтується, приступили до фінішного асфальтування. Верхній шар дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші влаштовується поблизу села Шистів на відтинку автошляху, що веде в об’їзд міста Володимира-Волинського (км 0+000 – км 3+800).

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Роботи виконує ТзОВ "Автомагістраль-Південь".

У нинішньому році відновлюється 20 км цієї важливої для регіону автодороги. На сьогодні активні ремонтні роботи проводяться ще на ділянці с. Верба – м.Володимир-Волинський, протяжністю понад 6 км. Тут наразі тривають роботи з укладання основи нового дорожнього одягу та влаштування вирівнюючого шару, а на понад 3-кілометровому відрізку вже укладено верхній шар дорожнього покриття.

На ділянках проведення ремонтних робіт на автошляху Р-15 рух транспорту частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі (почергово однією зі смуг руху).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленький волинянин зірвав мережу запальним танцем (ВІДЕО)

Будьте уважними, обережними, дисциплінованими та взаємоввічливими на автошляхах, насамперед там, де проходять дорожні роботи!

На фото: роботи з фінішного асфальтування ділянки автошляху Р-15 поблизу с.Шистів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити