image
 |  2 17 Вересня 2020 | 22:47

На спробі отримати 55 тисяч хабаря затримали чиновника Мін'юсту

Група зловмисників на чолі з заступником керівника одного з відділів Міністерства юстиції намагалися отримати від бізнесмена 55 тисяч доларів хабаря. За це чоловіку обіцяли призначення на державну посаду, а згодом в управління ще й 6 тисяч гектарів землі.

Про це повідомляє «24 канал».

Правоохоронці викрили чотирьох зловмисників у момент отримання першого траншу в сумі 20 тисяч доларів, повідомляє поліція Києва.

Під час обшуку офісного приміщення працівника Мін'юсту й приміщення інших трьох затриманих, правоохоронці вилучили гроші й інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність угрупування й особисті документи на майбутнього «кандидата на посаду».

Усі четверо фігурантів справи вже затримані. Їм обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Тим часом правоохоронці вже навіть завершили досудове розслідування.

Ділків підозрюють в отриманні неправомірної вигоди службовою особою. Їм загрожує позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна. Обвинувальний акт вже скерували до Шевченківського районного суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічник депутата-хабарника вніс заставу і вже на свободі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити