image
 |  25 1 Грудня 2019 | 12:46

На «Старому ринку» продають ковбасу з «душком» (ФОТО)

До видання «ВолиньUA» звернувся лучанин, який придбав на «Центральному ринку» зіпсовану ковбасу.

Чоловік запевняє, що вчора, в суботу, купив ковбасу у торговій точці «ВіО».

Але на ранок, лучанин відчув дивний кислий запах в даному продукті. Хоча, як він розповідає, ковбаса знаходилась у холодильнику.

«Я вирішив її показати продавцям, щоб вони розуміли, що мені продали зіпсований товар», - розповідає лучанин.

Продавчиня, яка буквально вчора продала цю зіпсовану ковбасу, почала радити покупцеві телефонувати на гарячу лінію і там скаржитися. Мовляв, ніхто нічого не буде міняти, бо ще потрібно доказати чи ти у них купував цей зіпсований товар чи ні.

Чеки у кіоску не видають покупцям, тому фактично доказувати, що ти купив у них товар – теж виникають питання.

«Йдіть перевірте інших підприємців, вони теж торгують без касових апаратів. Не ми такі одні», - коментувала продавчиня, яка відмовлялась міняти зіпсований товар.

В холодильнику накидана насипом ковбаса, «Куток споживача» знаходиться за прилавком та під охоронною «клейкої стрічки з мухами». Веде свою підприємницьку діяльність там Тригубенко Олеся Василівна.

Як розповів чоловік, уже після довгих дискусій адміністратор торгової точки повідомила, що дійсно ковбаса має кислуватий запах, що дійсно зіпсований товар і мовляв, можемо повернути кошти за товар.

У своє виправдання, жінка, показали накладні, що товар типу свіжий і вчора тільки отримали. Але ж доказів, доказати, яку саме вони отримали ковбасу не можливо, адже вона без бірок, тому під виглядом свіжої і «замилюванням очей» наявністю накладної на товар, можна «підсунути» товар не першої свіжості. А вже покупець, хай собі доводить чи свіжа вона чи ні.

«Скільки втраченого часу покупця, затрачений нервів і доказів, що ти отримав замість якісного товару – зіпсований. Це таке чекає на покупців «Центрального ринку», - розповів чоловік.

До слова, торгова марка «ВіО» знаходиться в селі Боратин, Луцького району. 

Читайте також: У Луцьку відкрилась кав’ярня з «мовою окупанта» (ФОТО)

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити