image
 |  2 3 Січня 2018 | 16:20

На Старовижівщині військові отримали новорічні подарунки від керівництва району

На території Старовижівського району, поблизу села Смідин, дислокується військова частина А0864. Протягом останніх років її особовий склад гідно виконує завдання по обороні нашої держави.
Про це 3 січня 2018 року повідомили у Секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Старовижівської райдержадміністрації.
Голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук разом з директором центру соціальних служб Петром Муравчуком 2 січня 2018 року відвідали військовослужбовців частини.
Кожен зараз мріє про приємні подарунки і наші захисники в тому числі. Тому напередодні новорічних свят ми відвідали військових, щоб вручити їм солодкі гостинці та фрукти. − зазначив Анатолій Іванович. – Упевнений, солдатам дуже важливо знати, що їх поважають, а їхню роботу цінують. Хочу наголосити, що ми щиро поважаємо наших військовослужбовців та дякуємо їм за сумлінну службу! Бажаю всім захисникам міцного здоров’я, добробуту, миру та злагоди!

До вітань також долучився директор РЦСССДМ Петро Муравчук, який побажав війсковим міцного здоров’я, добра, миру, успіхів у повсякденному житті.
Командир частини, капітан Євген Стрюков, від імені особового складу подякував за вітання, побажання і подарунки, а також провів оглядову екскурсію територією, приміщеннями та технічним парком. Голова райдержадмністрації все оглянув з великим інтересом, вникаючи в деталі. Ознайомився з умовами проживання особового складу, на власні очі побачив здобутки частини за останні роки, а також почув проблемні питання, які також мають місце.
У підсумку візиту досягнуто домовленості та намічено шляхи подальшої співпраці між військовою частиною та районною державною адміністрацією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити