image
 |  7 13 Листопада 2020 | 19:34

На суді щодо авіакатастрофи MH17 сталася бійка

У Нідерландах на суді щодо катастрофи малайзійського літака MH17 сталася бійка. Конфлікт виник між потерпілою та адвокатом підозрюваного Олега Пулатова.

Про це повідомляє «24 канал».

Відповідний інцидент стався в туалеті. Про це заявив другий адвокат Будевейн ван Ейк, повідомляє нідерландська газета Leeuwarder Courant.

Під час короткої перерви між колегою адвоката Сабіною тен Дуссхате та родичкою однією з жертв сталася бійка в жіночому туалеті, – йшлося в повідомленні.

Конфлікт був наслідком нібито «надмірно образливих» виразів, які допускають прокурори, зазначив Ван Ейк. Також повідомили, що після бійки тен Дуссхате не з'явилася на судовому засіданні.

Довідка. Олег Пулатов – колишній підполковник Збройних сил Росії, який, ймовірно, був причетний до охорони установки «Бук» на місці пуску на південь від Сніжного.

Що відомо про обвинувачених у справі MH17

У небі над Донбасом 17 липня 2014 року з ракети «Бук» збили пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines – загинули усі 298 пасажирів та члени екіпажу. Офіційне слідство підтвердило, що відповідну ракету привезли з Росії.

Спільна слідча група під керівництвом Нідерландів повідомила імена 4 осіб, яких офіційно підозрюють у причетності до збиття пасажирського «Боїнга» у червні 2014 року на сході України.

Прокуратура Нідерландів висунула обвинувачення колишньому «міністру оборони» так званої «ДНР» Ігорю Гіркіну, росіянам Сергієві Дубінському, Олегові Пулатову та бойовику «ДНР» Леоніду Харченку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історики показали архівне фото виступу російського хору перед Рейхом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити