image
 |  68 3 Лютого 2024 | 12:53

На Сумщині заборонили рух у прикордонній зоні з росією

З 3 лютого у Сумській області заборонений рух транспортних засобів на ділянках доріг у межах 5-кілометрової зони від кордоні з росією.

Про це повідомляє Сумська ОВА.

Зазначається, що рішення затвердили після розпорядження командувача оперативно-стратегічного угрупування "Північ" та з метою недопущення втрат серед цивільного населення прикордоння Сумської області.Відтепер заборонене переміщення цивільних транспортних засобів у 5-кілометровій смузі від державного кордону України на наступних ділянках доріг:Рижівка – Будки;Будки – Іскрисківщина;Безсалівка – Іскрисківщина;Іскрисківщина – Волфине – Шпиль – Павлівка;Павлівка – Катеринівка – Ободи;Ободи – Степне – Перше Травня;Степне – Перше травня – Костянтинівка;Кіндратівка – Андріївка;Андріївка – Олексіївка;Біловоди – Водолаги – Новомиколаївка;Миропілля – Миропільське;Миропільське – Проходи – Тур’я;Миропілля – Миропільське – Великий Прикіл;Тур’я – Степок;Угроїди – Степок;Михайлівське – Степок;Покровське – Степок;Покровка – Михайлівка;Покровка – Попівка – Високе;Покровка – Краснопілля;Рясне – Майське – Мезенівка;Порозок – Попівка;Олександрівка – Пономаренки.

На решті доріг рух цивільного транспортних засобів у 5 кілометровій зоні від державного кордону рекомендований з 8.00 до 17.00 до травня та з 7.00 до 20.00 з червня по жовтень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу ворог втратив 880 солдатів і 10 танків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити