image
 |  2 10 Листопада 2018 | 08:20

На Сумщині мати прикувала 22-річну доньку до батареї

У Конотопі матір прикувала власну 22-річну доньку до батареї металевими ланцюгами. За словами жінки, пішла на такий крок, бо та «понабирала кредитів» і зловживала наркотиками. Звільнитись дівчина змогла лише через тиждень.
Про це йдеться у сюжеті проекту «Перші про головне» на телеканалі ZIK.
22-річна жителька Конотопа майже тиждень просиділа прикутою до батареї у власному помешканні. Вирватися змогла, коли, як у фільмах, відкрила замок манікюрними ножицями. Одразу ж викликала поліцію.
«Вона була прикутою ланцюгом до батареї близько тижня. Їй туди заносили їжу, природні потреби справляла у пластмасове відро», – зазначає начальник Конотопського відділу поліції Богдан Войцеховський.
Як пояснила постраждала, прикувала її рідна мати. До всього ще й забрала телефон і заборонила спілкуватися з сином.
«У мене в той же день забрали телефон, документи мої та на мою дитину. Спочатку прив’язали години на дві, можливо й більше, шнурком від халата. Коли приїхав дядько, теж почав кричати і бити мене, бо я взяла кредит і звільнилась із роботи», – розповідає потерпіла.
Мати ж свій вчинок пояснила тим, що донька «набрала кредитів», а працювати не хотіла. Тому всі фінансові зобов’язання лягали на її плечі. До того ж, за її словами, дівчина вживала наркотики. Мовляв, прив’язавши доньку, хотіла вберегти її від нерозсудливих вчинків.
«Це для того, щоб втримати її від наркотиків і чергових кредитів, я прив’язала, щоб вона з дому не пішла», – пояснює свою поведінку мати потерпілої.
Слідство з’ясувало: жодних звернень жінки щодо доньки та негараздів у родині до соціальних служб чи поліції не надходило. Матері та вітчимові загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Як повідомлялось раніше, на Прикарпатті під час конфлікту мати прикувала двох своїх неповнолітніх дітей ланцюгом до батареї.
https://www.youtube.com/watch?v=FpmNOYsLnKE&feature=youtu.be
 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Показуха» чи совісна робота: у Луцьку стару бруківку замінюють на нову (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити