image
 |  76 4 Березня 2024 | 17:14

На Таврійському напрямку Сили оборони не допустили втрат позицій

За добу 3 березня в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" ворог завдав 3 ракетних і 25 авіаударів, провів 53 бойових зіткнення, українські воїни не допустили втрат рубежів.

Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

"За минулу добу в операційній зоні ОСУВ "Таврія" ворог завдав 25 авіаційних та 3 ракетних удари, провів 53 бойові зіткнення, вчинив 906 обстрілів і 93 удари дронами-камікадзе. Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках. Втрат рубежів, районів та позицій не допущено".

За даними Тарнавського, загальні втрати противника минулої доби склали: в живій силі - 426 осіб (убитими і пораненими), 1 танк, 5 бойових бронемашин, 3 артилерійські системи, 1 засіб ППО, 9 автомобілів та 1 одиниця спецтехніки.

Сили оборони України нейтралізували або знищили 287 БпЛА різних типів. Також українські воїни знищили ще 4 склади боєприпасів росіян.

За дві останні доби 5 російських окупантів було взято в полон.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити