image
 |  4 13 Жовтня 2018 | 12:10

На території окупованого Криму перебувають 32 тисячі «зелених чоловічків»

За даними розвідки, протиповітряна оборона була посилена новітніми комплексами “С-300”, “С-400” та “Панцир-С1” Росія здійснила значне нарощування системи протиповітряної оборони, корабельного складу Чорноморського флоту та збільшила чисельність окупаційних військ.
Про це в ефірі телеканалу «ATR» розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє Главком.
Росія здійснила значне нарощування системи протиповітряної оборони, корабельного складу Чорноморського флоту та збільшила чисельність окупаційних військ. Про це в ефірі телеканалу «ATR» розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький. «Cьогодні на території окупованого Криму знаходиться близько 32 тисяч військових ЗС РФ. Протиповітряна оборона була посилена новітніми комплексами С-300, С-400 та Панцир-С1», – заявив Вадим Скібіцький. Він додав, що на територію Криму зайшли додаткові підрозділи військово-морського флоту РФ. Збільшилася чисельність підводних човнів, бойових кораблів і бойової авіації.
«Cьогодні на території окупованого Криму знаходиться близько 32 тисяч військових ЗС РФ. Протиповітряна оборона була посилена новітніми комплексами С-300, С-400 та Панцир-С1», – заявив Вадим Скібіцький. Він додав, що на територію Криму зайшли додаткові підрозділи військово-морського флоту РФ. Збільшилася чисельність підводних човнів, бойових кораблів і бойової авіації. «Таким чином, вживаються заходи щодо подальшої мілітаризації півострова», – зазначив представник Головного управління розвідки МОУ.
Він додав, що на територію Криму зайшли додаткові підрозділи військово-морського флоту РФ. Збільшилася чисельність підводних човнів, бойових кораблів і бойової авіації.
«Таким чином, вживаються заходи щодо подальшої мілітаризації півострова», – зазначив представник Головного управління розвідки МОУ. Повний текст читайте тут:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна підписала з Японією важливий оборонний документ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити