image
 |  4 19 Травня 2021 | 19:57

На території Княгининівської громади – наркоконтроль (ФОТО)

Поліція продовжує контролювати ситуацію на території Княгининівської громади. Зокрема, сьогодні до профілактичних заходів, які тривають постійно, долучилися спеціалісти кінологічного центру ГУНП в області.

Про це інформує поліція Волинської області.

Правоохоронці, із залученням службових собак, обстежили території можливого розміщення закладок з психотропними речовинами на території громади. Наркотичних засобів та правопорушників не виявили.

Нагадаємо, що у неділю, 16 травня, у Княгининку поліцейські спільно з місцевими активістами затримали трьох чоловіків, в яких знайшли пакунки з кристалічною речовиною, схожою на наркотичну. Слідчі розпочали за цим фактом два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Нині правоохоронці здійснюють посилене патрулювання території громади. До превентивних заходів залучили військовослужбовців Національної гвардії, співробітників спецпідрозділу ТОР Управління патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На двох вулицях Луцька встановлять камери фіксації перевищення швидкості

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити