image
 |  162 3 Жовтня 2024 | 09:04

На території Волинської області ліквідували стихійне сміттєзвалище

 Ліквідовано стихійне сміттєзвалище в с. Адамчуки Шацької ТГ

Про це повідомляють у Державній екологічній інспекції у Волинській області, - пише ВолиньUA.

У вересні цього року, під час проведення заходів державного нагляду за дотриманням природоохоронного законодавства, державними інспекторами з охорони навколишнього середовища було виявлено несанкціоноване сміттєзвалище твердих побутових відходів на території Шацької територіальної громади, в селі Адамчуки, Грабівського старостинського округу, Ковельського району.

Завдяки спільним зусиллям Шацької селищної ради та Грабівського старостинського округу сміттєзвалище було оперативно ліквідовано!

"Закликаємо громадян не залишатися байдужими до питань екологічної безпеки.
Пам'ятайте, що викидання сміття у невстановлених місцях призводить до забруднення території, погіршення якості ґрунтів, повітря та води, а також становить загрозу здоров'ю людей та шкодить природі.
Якщо ви виявили несанкціоноване сміттєзвалище або стали свідками екологічних порушень, повідомляйте про це через застосунок #ЕкоЗагроза або за телефоном: (0332) 72-33-96", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Луцьку рідним загиблих Захисників вручили їх нагороди

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити