image
 |  0 6 Жовтня 2020 | 17:16

На території волинської ОТГ з'явиться майданчик з тренажерами

У Люблинецькій громаді з'явиться майданчик з вуличними тренажерами, турніками.

Про це інформує ГО "Теріус" у соцмережі facebook.

"Шановні мешканці смт Люблинець хочемо повідомити вам приємну новину. Зовсім скоро в нашому селищі з'явиться майданчик з вуличними тренажерами, турніками. Це буде не просто спортивний майданчик, а відкрита зона для проведення дозвілля мешканцями селища. Будуть встановлені лавки, урни, туалет загального користування. З метою попередження правопорушень та забезпечення цілісності створеного майданчика, буде встановлено камеру відеоспостереження та ліхтар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучили понад 600 тонн вартістю 20 мільйонів: на території Волині виготовляли фальсифікат продуктів харчування (ФОТО)

Все це стало можливим завдяки участі селищної ради в проекті “Участь в дії: практики взаємодії влади та громади”, що реалізується громадською організацією “Розвиток Волині” та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів. Завдяки проведеним тренінгам в рамках проекту, громадська організація подала проект «Жити активно – це здорово та стильно» на конкурс міні-грантів. Проект став одним із переможців соціальних проектів в рамках конкурсу грантів.

Приємно, що в громаді з’явиться зона спортивного відпочинку і сімейного дозвілля. Сподіваємося, що тепер мешканці будуть віддавати перевагу заняттям спорту та зміцнюватимуть своє здоров’я", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити