image
 |  2 10 Листопада 2021 | 23:01

На трасі «Луцьк–Львів» без попередження перекрили тимчасовий міст (ФОТО)

Тимчасовий міст на трасі Луцьк - Львів перекривали без попередження. Люди запізнювалися на рейс.

Про це написала Лариса Годік-Понєдєльник у соцмережі facebook.

"Сьогодні довелось "торувати шлях" до Львова. Гарна погода не віщувала нічого поганого. Але на під'їзді до так званого аварійного моста перед Кам'янко-Бузькою побачили, як усі автомобілі почали розвертати назад. Як виявилось, міст закрили на черговий ремонт. Без попередження, без вказівних знаків на об'їзд у Радехові, просто закрили на 2 год. "Плакав" наш аеропорт. Знову Радехів і новий курс на Львів.

А зворотня дорога у темну пору доби ніби обіцяла - дві години давно закінчилися. Яким же було здивування, коли побачили довгу чергу. Виявляється, ремонтні роботи продовжувалися. Ну подумаєш, ще годинку почекати.

Але найцікавіше на завершення. Жодної реакції на 102: Ані Київ, ані Радехівська, ані Кам'янко-Бузька поліції не могли бодай би щось пояснити. Відповідь була одна: з нами таких питань не узгоджують........ А як же люди? Як же швидкі, рейсові автобуси, які прямували у тих же напрямках? Країна чудес..." - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили, чому у Луцьку у пасажирів громадського транспорту не вимагають сертифікатів вакцинації

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити