image
 |  11 9 Липня 2019 | 13:18

На трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» - подвійна ДТП, є постраждалі (ФОТО)

На автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне», в селі Зоря Рівненського району трапилась подвійна аварія.

Про це повідомляють у прес-службі Рівненської області.

Встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2108», під час повороту ліворуч в напрямку населенного пункту, не впевнившись у безпеці маневру, допустив зіткнення з автомобілем марки «Opel Corsa», який їхав по смузі зустрічного руху.

Від удару автомобіль «Opel» відкинуло в транспортний засіб «Renault Duster», який рухався із села Зоря в напрямку Рівного.

Читайте також: Лучани обурені ліквідацією майже сотні зупинок у місті

Внаслідок потрійної ДТП травмувався водій ВАЗівки, 25-річний житель Зорі. У нього діагностували закритий перелом стопи та госпіталізували до лікарні. У пасажирки цього ж авто, 16-річної місцевої жительки виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, проте після надання необхідної медичної допомоги дівчину відпустили. Ще двоє водіїв та пасажир у ДТП не постраждали.

За всіма фактами проводиться досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити