image
 |  14 24 Вересня 2020 | 12:36

На трьох підприємствах Волині протягом 2 місяців - заборгованість по зарплаті

За інформацією начальника управління економічного розвитку та торгівлі Волинської ОДА Сергія Халецького, загалом в області спостерігається позитивна динаміка із погашення заробітної плати на підприємствах.

За даними станом 1 серпня 2020 року сума заборгованості з виплати заробітної плати перед працівниками економічно активних підприємств та організацій області становила майже 40,3 млн грн, станом на 22 вересня цього року – 26,5 млн грн, - пише Волинь24.

На Волині існують підприємства, на яких заборгованість із заробітної плати найбільша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Волиньвугілля» забрали майже 27 мільйонів

До таких підприємств належать зокрема ДКП «Лукцьктепло», заборгованість на якому становить майже 6,5 млн грн, ПАТ «Електротермометрія» (заборгованість майже 5 млн грн), КП «Волинська обласна психіатрична лікарня м.Луцька» Волинської обласної ради (майже 2,5 млн грн) та ін. На окремих з таких підприємств протягом останніх двох місяців не вжито жодних заходів із погашення заборгованості.

Начальник управління Держпраці у Волинській області Андрій Смоляров повідомив про вжиті заходи щодо ліквідації заборгованості на економічно активних підприємствах.

«Усі підприємства-боржники включені у графік перевірок на наступний 2021 рік, – зазначив начальник управління Держпраці у Волинській області. – Разом з тим, позапланові перевірки проводяться у випадках наявних скарг громадян».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити