image
 |  2 1 Вересня 2022 | 17:44

На центральній вулиці Луцька систематично порушують правила паркування (ФОТО)

Інспектором з паркування департаментом муніципальної варти було відреаговано на звернення, що надійшло через відділ комунікації «15-80», щодо систематичних порушень правил дорожнього руху, а саме: зупинку автомобілів в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено», по вулиці Степана Бандери, 24.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

В ході розгляду звернення за порушення п.3.34 додатку 1 розділу 33 ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП, було винесено 12 Повідомлень, а в подальшому Постанов про притягнення до адміністративної відповідальності. Тепер автовласникам доведеться сплатити штрафи у розмірі 340 грн.

Варто зазначити, що не вперше, до департаменту звертаються небайдужі громадяни щодо порушень зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів на вказаній вулиці. Тому, чи не щодня, інспектори з паркування здійснюють контроль за дотриманням правил паркування по вулиці Степана Бандери.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити