image
 |  4 25 Травня 2020 | 21:40

На Центральному луцькому ринку за 10 днів знесли майже 20 яток (ФОТО, ВІДЕО)

На Центральному ринку обласного центру тривають демонтажні роботи. Працівники муніципальної варти Луцька забирають 8 металевих конструкцій, які, згідно з рішенням міської ради, мають бути демонтовані.

Рішення про демонтаж 8 яток на Центральному ринку прийняли сьогодні, 25 травня, на позачерговому виконкомі у Луцькій міській раді. Працівники депртаменту прибули на ринок одразу після засідання виконкому. 

"Рішення виконкому про демонтаж конкретних незаконно встановлених споруд є підставою виконувати його негайно", - коментує юрист Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Дмитро Чіпак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконком Луцькради прийняв чергові рішення про демонтаж МАФів з Центрального ринку

Підприємиця Валентина із якою поспілкувалася знімальна група Суспільного Волинь, розповіла, що її контейнер за сьогоднішнім рішенням виконкому не демонтовують. Здійснювати торгівлю на цьому місці жінка, каже, вже не сподівається.

"У нас різні власники. Для прикладу, у мене КП "Луцькі ринки", які нас кинули: був договір, ми їх питали чи будемо стояти до кінця терміну, а потім в один прекрасний день прийшли і скасували з нами договір", - розповіла підприємиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як виглядає сьогодні Центральний ринок Луцька (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити