image
 |  2 3 Квітня 2018 | 10:58

На Турійщині поліція затримала грабіжника

В одному із сіл Турійського району 20-річний зловмисник побив та пограбував пенсіонера. Про це 03 квітня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області. Поліцейські протягом кількох годин затримали правопорушника.  Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. До Турійського відділення поліції звернувся 58-річний житель району. Потерпілий повідомив, що візуально знайомий чоловік побив його та відібрав гроші. Зловмисник з місця пригоди втік. Співробітники сектору реагування патрульної поліції разом із оперативниками вийшли на слід грабіжника та протягом кількох годин  затримали його. Ним виявився 20-річний житель сусіднього села.
Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили йому про підозру у інкримінованому злочині. Правопорушнику  обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, – повідомив Анатолій Дружук, керівник Турійського відділення поліції.
Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити