image
 |  0 16 Січня 2018 | 15:05

На Україну сунуть відлига, сильний вітер, мокрий сніг, - синоптик

Складна несприятлива погода починає скручуватися у вузол для стрибка в Україну.
Про це 16 січня 2018 року на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє синоптик Наталка Діденко.
Вже завтра опади охоплять більшу частину країни, у Карпатах найближчої ночі буде сильний сніг, на Півдні мокрий сніг та дощ, ожеледь, у більшості областей - мокрий сніг.
Завтра вдень, 17 січня, від навіть ще сьогоднішніх морозів і сліду не залишиться - Відлига!
Хіба по півночі пару «мінусів» переляканих затримається.
А коли відлига з опадами, різка зміна погоди - збільшення ДТП, складно ходити по тротуарах, починається період мігреней, головного болю, судинних капостей і крутіння-вертіння ніг, рук, плечей.
18 січня (друга карта) на нас стрибоне ще серйозніший циклон з південного заходу Європи.
Тому 18 січня особливо складною та небезпечною може бути погода на Півдні, в Одеській, Херсонській, Миколаївській областях, у Центрі - Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській областях, на Півночі - Сумській, Чернігівській, Київській областях.
А саме: сніг, мокрий сніг, дощ - залежно від температури повітря.
Сильний вітер почнеться вже завтра і посилиться 18 січня, якраз перед другим Святвечором. На Заході 18 січня штормового вітру не буде.
Хто в Карпатах - лавинна небезпека!
У Києві завтра та 18 січня - потепління до відлиги, посилення вітру, сніг з переходом у мокрий сніг. Найскладнішою погода в столиці обіцяє бути вночі, вранці та у першу половину дня 18 січня.
Циклон.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити