image
 |  193 3 Вересня 2024 | 11:02

На "Устилузі" розпочали ремонт: скільки часу буде тривати

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області розпочала ремонт МАПП "Устилуг-Зосін" на ділянці в'їзду в Україну.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці, - пише ВолиньUA.

Будівельники будуть проводити монтажні роботи на покрівлях навісу, мережах водовідведення, огородження, дорожньому покриттю. Це вимагає часткового обмеження проїзду транспортними засобами окремими смугами руху, що може призвести до сповільнення трафіку у цьому пункті пропуску.

"Радимо врахувати інформацію під час планування подорожі чи логістики доставки товару. За проєктом, ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року", - наголошують у повідомленні.

Також у дописі нагадують, що через МАПП "Устилуг - Зосін" дозволений рух транспортних засобів масою до 7,5 тонн та пасажирських автобусів - в обох напрямках, а також порожніх транспортних засобів масою понад 7,5 тонн - на виїзд з України (в порядку електронної черги). Дізнатися про їх накопичення у чергах перед пунктом пропуску можна за допомогою спеціальної карти Держмитслужби. За потреби - спланувати інший, менш завантажений маршрут.

Читайте також: Навіки 25: війна забрала життя Захисника з Волині Ігоря Зихори

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити