image
 |  0 6 Грудня 2017 | 07:19

На в’їзді в Іваничі «доживає» розтрощена зупинка

У селищі Іваничі місцева влада протягом року так і не спромоглася відремонтувати розтрощену зупинку. Тепер вона в аварійному стані.
Про це інформує наш власкор.
Тема  цієї  багатостраждальної  зупинки, що знаходиться на в’їзді в селище Іваничі з боку міста Нововолинська,   майже  рік тому піднімалася на сторінках місцевої газети та в інших виданнях.
На жаль, на критику з боку журналістів ніхто не зреагував. Із того часу ситуація лише погіршується. Якщо  минулого року  частина  лише задньої  стінки зупинки була  розбита,  то  тепер  загальний  вигляд  -  катастрофічний.  Відбитий  бік  просто  звисає  і  хитається  при сильному  вітрі.  Зупинка  повністю  втратила  своє  основне  призначення:  від  вітру  та  негоди  в  ній  не  сховаєшся  -  небезпечно!
Почалася  зима,  от-от  наступлять  холоди  і  завірюхи.  А  раптом  вітер  відіб’є  частину  стіни.  Не  доведи  Боже  в  той  час  хтось,  чекаючи  автобус,  стоятиме  під  дахом.  Хто відповідатиме за наслідки?
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити