image
 |  2 2 Травня 2019 | 12:15

На Великдень у Ковелі відпочивали діти з Донеччини

У Великодні свята до Ковеля на гостину завітали діти та педагоги з Донеччини.  

Про це повідомляє сайт Ковельської мерії.

 У 2016 році між громадами селища Нікольське Донецької області та Ковелем був підписаний Меморандум про співпрацю. З тих пір і підтримується ця традиція. Цьогоріч група була найчисельнішою. Півсотні школярів приїхали до міста залізничників.

Світле Воскресіння Христове вони провели у ковельських родинах, які надзвичайно гарно організували їм прийом. Кожна сім’я прагнула створити таку атмосферу, щоб діти почувались, як вдома.

Щоразу школярів з Донеччини супроводжує помічник народного депутата України Дмитра Лубінця Наталія Проценко. Як вона зазначає, поїздку потрібно вибороти. Завчасно проводиться конкурс на креативне фото, плакат, слоган, відеоролик “Схід і Захід разом”, відбираються кращі роботи і діти-переможці їдуть на Пасхальні свята до Ковеля.

Донеччани кажуть, що ці дні для них стали особливими, що тут знайшли нових друзів, довідались багато нового, чудово провели час. Ковель їм сподобався, а найбільше вразили – прекрасні люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельська лікарня отримала надпотужний апарат МРТ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити