image
 |  2 27 Листопада 2019 | 18:55

На виборах ректора СНУ переміг Анатолій Цьось, – офіційні дані

В другому турі виборів ректора Східноєвропейського національного університету перемогу отримав перший проректор вузу Анатолій Цьось. За нього проголосували 883 особи з 1037, які отримали бюлетні. Це 85,15% від загальної кількості тих, хто проголосував.

Напередодні другого туру виборів ексректор СНУ Ігор Коцан, який у першому турі програв Цьосю з суттєвим відривом, зняв свою кандидатуру. Тому в бюлетні можна було або підтримати кандидатуру Цьося, або не підтримати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коцан «зняв» свою кандидатуру на посаду ректора СНУ: маніпуляція чи початок змін?

Невикористані бюлетні ліквідували, ще 23 бюлетні з неправильними позначками визнали недійсними, тому їх не враховували при підрахунку голосів.

За Анатолія Цьося проголосували 883 виборці, 131 виборець не підтримали його кандидатури.

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Анатолій Цьось зазначив, що відчуває більше відповідальність, аніж радість від перемоги.

«Це велика відповідальність перед людьми, які хочуть змін на краще», – резюмував він та додав, що першою його привітала з перемогою дружина.

Зазначимо, що відповідно до протоколу, скарг чи зауважень від спостерігачів або учасників виборчого процесу не надходило. Отже вибори визнано такими, що відбулися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки людей не голосували за ректора СНУ?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити