image
 |  2 20 Квітня 2023 | 13:49

На вихід: на Волині хочуть відкликати депутата, який відпочивав у Куршавелі

У партії Сила та честь заявлять, що хочуть розглянути пропозицію подальше перебування у депутатському корпусі Володимирської міськради Велерія Зінкевича, котрий відпочивав у Куршавелі під час війни.
Відповідну заяву опублікували на офіційному сайті партії, , - пише ВолиньUA.
У партії зазначили, що керівництво Партії ніколи не схвалювало і не схвалює подібні поїздки депутатів.
«Розслідуванням, яке провів Секретаріат Партії, встановлено, що В. Зінкевич є пенсіонером по інвалідності 2-ої групи. Згідно з висновком військово-лікарської комісії він є непридатним до військової служби і знятий з військового обліку. Після повномасштабного вторгнення роздав усі будівельні матеріали власного магазину на потреби оборони. Як він пояснив, його перебування за кордоном було обумовлено плановим щорічним лікуванням у Чехії. Повертаючись з якого разом із дружиною, він вирішив побачити Куршевель і заїхав туди на декілька днів.
Незважаючи на те, що В. Зінкевич не порушив ні чинного законодавства України, ні Уставу Партії, керівництвом Партії було прийнято рішення звернутися до Волинської обласної партійної організації із пропозицією розглянути доцільність його подальшого перебування у депутатському корпусі органу місцевого самоврядування. Цього вимагає Партійна Етика будь-якої патріотичної Партії під час війни», - йдеться у заяві.
Втім, якби Валерій Зінкевив мав хоч одну зі складових назви своєї партії, зокрема, - честь, то добровільно склав би мандат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити