image
 |  0 23 Травня 2019 | 15:03

На Вінниччині голову РДА госпіталізували разом з коханкою, бо не могли «роз’єднатися»

Голова Літинської РДА, що Вінниччині, відзначився секс-скандалом: його разом із коханкою госпіталізували в лікарню через заняття сексом, бо не могли «роз’єднатися».

Про це повідомляє вінницьке видання «33-канал».

ЗМІ зазначає, що голова РДА, який був призначений за квотою БПП, у своєму кабінеті займався сексом із підлеглою. Під час цього сталась надзвичайна ситуація, і коханців госпіталізували у місцевий медичний заклад.

“Кажуть, цю парочку везли в лікарню під службовою скатертиною з кабінету голови району! “Розкліщення” тривало 40 хвилин. Бо розлучити коханців змогли лише лікарі “районки”. І тут “член попав у плєн” в кінці каденції голови РДА! Ось такі шокуючі подробиці секс-скандалу районного значення нині переповідають очевидці за 30 кілометрів від Вінниці. Не секрет, що голова РДА “зажигав” із своєю підлеглою… І з цього приводу по району ходять смішуточки, що “порохоботи” в коханки обирають білявок! Бо кажуть, що ця чиновниця спеціально перефарбувала волосся “під блонду” на догоду своєму кавалеру”, – пише ЗМІ.

Місцеві жителі в коментарях стверджують, що у надзвичайну ситуацію потрапив голова Літинської РДА та його секретарка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити