image
 |  949 28 Листопада 2023 | 20:13

На війні обірвалися життя двох Захисників з Волині

Жахливі новини продовжують приходити на Волинь з фронту. Повідомляють про загибель двох наших земляків, які віддали життя, боронячи Україну від російських окупантів.

Страшна звістка з фронту надійшла в Маневицьку громаду. 25 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув житель села Черськ Сергій Медведюк.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

27-річний старший бойовий медик, мужній воїн з вересня 2022 року гідно захищав державу від навали рашистів і загинув як справжній патріот та достойний син України.

У чорній від горя тузі мама Наталія Антонівна, батько Василь Герасимович, сестри Оксана, Тетяна, брат Іван, який нині захищає українську землю від окупанта, уся родина.

«У цю гірку мить розділяю важке горе з рідними та схиляю голову в скорботі. Вічна та світла пам’ять Герою!» – йдеться в повідомленні.

Про час зустрічі автомобіля з тілом полеглого бійця на рідній Маневиччині, про дату та час поховання буде повідомлено згодом.

27 листопада Волинь втратила ще одного Захисника нашої Батьківщини – командира бойової машини-командира відділення Андрія Пилипчука.

Про це повідомляє Горохівська громада.

Загинув Герой під час виконання бойового завдання в ході відсічі збройної агресії Росії у Донецькій області..

Андрій до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. Тепер йому навіки 28 років…

Інформацію про зустріч та прощання з Героєм повідомлять додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Волині загинули військові

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити