image
 |  621 6 Квітня 2024 | 20:02

На війні з окупантами загинув волинянин, батько трьох дітей

Устилузька міська територіальна громада знову у скорботі на війні з окупантами загинув її мешканець, батько трьох дітей.

З невимовним болем повідомляємо про смерть старшого солдата МАКАРЕВИЧА РОМАНА ПЕТРОВИЧА, 1983 року народження, жителя с. Зоря Устилузької міської територіальної громади. Роман Петрович був вірний присязі, загинув 04 квітня 2024 року в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання, щодо захисту незалежності України у районі населеного пункту Кіндрашівка Харківської області.

Без батька залишилося троє дітей.

Щирі співчуття від усіх жителів громади дружині та дітям, рідним і близьким.

Про дату та час зустрічі буде повідомлено додатково. ПРОСИМО ВСІХ ГІДНО ЗУСТРІТИ КОРИДОРОМ СЛАВИ ГЕРОЯ УКРАЇНИ!!!!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!!!!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!! ВІЧНА ШАНА ГЕРОЮ!!!!

З метою вшанування пам’яті загинувшого Героя Романа МАКАРЕВИЧА в Устилузькі міській територіальній громаді з 07 по 08 квітня 2024 року оголошено Дні жалоби.

На знак скорботи за померлим просимо:

• забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;

• вшанувати пам’ять померлого військовослужбовця хвилиною мовчання;

• обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Вічна пам’ять захиснику України! 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити