image
 |  7 7 Червня 2022 | 12:49

На війні з росією загинули два молодих Героя з Волині

На війні загинули ще два Захисники з Волині Віталій Роман та Володимир Жолондієвський.

"Сумна звістка знову прийшла у громаду. У бою з російським окупантом, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув житель села Новосілки Віталій Роман. 36-річний рядовий був мобілізований до війська з першого дня війни, де виконував обов’язки помічника гранатометника. Чоловік ще не був одруженим, а в рідному селі у нього залишись батьки, сестра і брат, який також нині у лавах ЗСУ боронить нашу землю. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Про час і місце прощання, а також годину прибуття тіла Героя, кортеж з яким прибуде сьогодні, повідомлю додатково", - написав на сторінці у facebook голова Володимирської громади Ігор Пальонка.

"Вишнівська громада втратила ще одного Героя – Володимира Жолондієвського. Віддав своє життя за Україну 23-річний мешканець села Чмикос. Воїн загинув 4 червня в бою на Харківщині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого воїна у зв’язку з непоправною втратою. Поховання відбудеться 8 червня о 11.00 год. На території громади 7,8,9 червня оголошені днями жалоби.

У дні жалоби просимо приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій. Герої не вмирають! Вічна пам’ять захиснику України!" - йдеться на сторінці Вишнівської громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити