image
 |  607 30 Березня 2024 | 21:16

На війні загинув доброволець з Турійщини

Сумна звістка сколихнула Турійщину – до лав Небесного війська приєднався Герой-захисник, мужній боєць, випускник Туропинської гімназії, Новосад Андрій Васильович, - пишуть Волинські новини.

31 березня, після місяців очікування й віри рідних та односельчан у диво, військовий на щиті повертається до рідного дому, повідомили у Туропинській гімназії.

Андрій Новосад добровольцем пішов на військову службу у серпні 2023 року та стояв на захисті своєї землі, віддано боровся з російськими окупантами і вірив у Перемогу.

«Він був люблячим сином та батьком, завжди дбав про свою родину, робив все можливе, щоб діти росли здоровими та щасливими. Мав багато друзів, був надзвичайно позитивною та доброзичливою людиною, завжди готовою підтримати інших.

Мужній та сміливий, небайдужий до долі своєї країни – саме таким він залишиться в пам’яті всіх, хто його знав.

Працівники Туропинської гімназії висловлюють щирі співчуття родині і близьким загиблого. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил перенести вам пекучий біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі...», – висловлюють співчуття працівники гімназії рідним загиблого Героя.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити