image
 |  18 20 Лютого 2022 | 22:31

На Волині старе приміщення водопровідної станції продали за 120 тисяч

До бюджету Володимира надійде 120 тисяч гривень від продажу старої будівлі водопровідної станції. Це удвічі більше, ніж розраховувала міськрада.

Продаж об’єкта відбувся 4 лютого і вже наразі опублікований протокол, а переможець повідомив про намір укласти договір, - пишуть Волинські новини.

Приміщення водопровідної станції артезіанської свердловини загальною площею 21 кв м Володимирська міська рада виставила повторно, адже перший аукціон не відбувся. Об’єкт розташований на вулиці Сагайдачного, 53.

Ринкова вартість нерухомості була визначена в розмірі 54 601 гривня. Проте оскільки спершу покупців не знайшлося, на повторному аукціоні стартова ціна була встановлена в розмірі 27 300,5 гривні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, кому належить довгобуд поблизу луцького стадіону

Урешті будівлю таки реалізували: її викупили за 120 100 гривень. Таку ціну запропонував Василь Ілюхін. Його єдиний конкурент – Роман Хільчук готовий був заплатити на 100 гривень менше. Після підписання договору з переможцем торгів, кошти від продажу об’єкту надійдуть до бюджету громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити