image
 |  0 26 Січня 2018 | 15:38

На Волинь надходять електрокардіографи від Світового банку

У 139 діючих амбулаторій загальної практики-сімейної медицини Волинської області почергово надходить обладнання, придбане у рамках Проекту Світового Банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» - портативні електрокардіографи Heaco ECG600G.
Учора, 25 січня, обладнання отримав Луцьк, сьогодні йог повезли на Ковель і Турійськ.
«Загалом у рамках цього тендеру угоди підписані за 3-ма лотами. Й амбулаторії отримають офтальмоскопи портативні, стетофонендоскопи, тонометри механічні й манжети до них, ваги медичні, сумки-холодильники для транспортування біоматеріалу, пульсоксиметри, небулайзери, апарати Ротта, сумки-укладки лікаря», – уточнила консультант з управління Субпроектом Марія Адамчук.
Заплановано ще закупити ростоміри, кушетки, шафи для ліків з сейфами, маніпуляційні (інструментальні) та пеленальні столики, холодильники , гінекологічні крісла, а також експрес-аналізатори сечі й біохімічні експрес-аналізатори крові та необхідні для них реактиви.
Усе це, відповідно до документації, розподілять для 139 діючих амбулаторій загальної практики-сімейної медицини.
На компонент «Медичне обладнання, медичні меблі та витратні матеріали», відповідно до угоди, заплановано витратити 18 мільйонів 218 тисяч доларів США, що становить понад 60% від виділених на край 30 мільйонів доларів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити