image
 |  11 7 Квітня 2021 | 21:21

На Волинь з інноваційними pозpобками планує зайти ізраїльська компанія

Голова обласної ради Григорій Недопад провів робочу зустріч із директором з розвитку бізнесу компанії «Aux Bridge» Олексієм Любецьким.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті Волиньpади.

Гість прибув на Волинь з метою презентації нової розробки компанії – багатофункціональної платформи «PeopleCity», як є інноваційним рішенням для «Smart City». За словами Олексія Любецького, ця платформа покликана оптимізувати процес взаємодії та спілкування громадян з органами влади.

«PeopleCity сьогодні успішно працює в третині міст держави Ізраїль. Вона передбачає і контроль роботи комунальних служб, і двосторонній зв'язок з населенням, і сповіщення населення, і запис в електронну чергу, і саме головне - це можливість зробити роботу апарату, як обласної, так і міської ради ефективною та оперативною, - зауважив він. - Цими днями я матиму робочі зустрічі з приводу можливості впровадження цієї платформи із керівництвом Луцька, Володимира- Волинського та Ковеля, адже нам важливо в першу чергу вивчити проблематику найбільших волинських міст».

Олексій Любецький також розповів, що серед амбітних планів компанії «Aux Bridge» покриття швидкісним Інтернетом найвіддаленіші населені пункти Волинської області. З цього приводу керівництво фірми уже веде перемовини із ПАК «Укртелеком».

Григорій Недопад своєю чергою наголосив, що обласна рада зацікавлена у використанні інноваційних технологій, покликаних покращити якість надання послуг мешканцям територіальних громад Волині.

«Найближчим часом планується проведення чергового засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради. Ми запрошуємо вашу компанію взяти у ній безпосередню участь та презентувати ваші розробки керівникам територіальних громад та міським головам міст обласного значення Волині. Я переконаний, що у них виникне зацікавленість у співпраці із вашою компанією, адже цифрова трансформація на рівні громад сьогодні, як ніколи на часі», - резюмував голова облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку планують контролювати водіїв сміттєвозів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити