image
 |  2 11 Грудня 2017 | 12:09

На Волині 12 грудня – без опадів, а 13 грудня - помірний, невеликий дощ і мокрий сніг, - синоптики

У найближчу добу, 12 грудня, холодне повітря залишить територію України.
Про це 11 грудня 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на Укргідрометцентр.
За прогнозом синоптиків, в Україні очікується зростання атмосферного тиску і поступове припинення опадів, з південного заходу Європи в Україну стрімко увірветься тепла повітряна маса, тому температура підвищиться.
У вівторок в Україні - без опадів, лише вночі в північних, східних та Полтавській областях очікується невеликий дощ і мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу, місцями можливий туман. Вночі на дорогах у всіх регіонах, крім південного сходу, місцями ожеледиця.
Вітер південно-західний, 7-12 м/с, в західній частині пориви 15-20 м/с, в Карпатах місцями 25-30 м/с. Температура вночі від 3 тепла до 2 морозу, в Закарпатській, Чернівецькій областях та на півдні країни місцями 4-6; вдень 4-9, у південній частині та на Прикарпатті 10-14 вище нуля.
У Києві вночі очікується невеликий дощ і мокрий сніг, слабкий туман, на дорогах місцями ожеледиця; вдень без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0, вдень 6-8 тепла.
Погода на вівторок
У середу, 13 грудня, в західних областях України очікується помірний, вдень місцями в північних областях невеликий дощ і мокрий сніг, на решті території - без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура в південних і східних областях вночі 1-7, вдень 7-12 вище нуля, в Криму до 15 градусів тепла; на решті території вночі від 2 морозу до 3 тепла, вдень 3-8 вище нуля.
У Києві вночі - без опадів, вдень невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2, вдень 5-7 тепла.
Погода на середу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити