image
 |  0 25 Березня 2020 | 12:58

На Волині 15-річний хлопець вистрелив з рушниці у 17-річного юнака

Учора до Волинської обласної дитячої клінічної з вогнепальним пораненням госпіталізували 17-річного жителя Маневицького району. Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 128 Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує усі обставини інциденту.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Встановлено, що потерпілий разом із знайомими, також неповнолітніми, у нічний час здійснював опалення теплиць у селі Гораймівка Маневицького району. Один з товаришів, 15-річний місцевий житель, тримаючи у руках рушницю випадково вистрелив та поранив постраждалого. Його госпіталізували.

Зброю правоохоронці вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині директора психоневрологічного диспансеру покарали за незаконне преміювання доньки

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 128 Кримінального кодексу України. Йдеться про необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Досудове розслідування триває.

Поліція Волині закликає громадян під час карантинних заходів контролювати своїх дітей, не ігнорувати встановлені обмеження та залишатися вдома.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити