image
 |  5 28 Липня 2021 | 10:47

На Волині 20 неоформлених працівників обробляли садові саджанці (ФОТО)

У селі Стенжаричи Володимир-Волинського району виявлено більше 20 неоформлених працівників.

Про це інформує Управління Держпраці у Волинській області.

Під час інспекційного відвідування у селі Стенжаричи Володимир-Волинського району виявлено більше 20 неофіційно оформлених працівників.

Головні державні інспектори праці Управління Держпраці у Волинській області під час проведення інспекційного відвідування виявили, що до роботи, а саме прополки садових саджанців, були допущені працівники без належного оформлення трудових відносин.

Також було встановлено факт перешкоджання проведенню інспекційного відвідування й агресивне поводження неоформлених працівників. Тому задля того, аби інспекційне відвідування відбулося, а особи, які здійснювали роботи, були встановлені, інспектори Держпраці змушені були викликати поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запуск сортувальної лінії у Брищах перекриє весь обсяг сміття з Луцька

 Нагадаємо, що наразі в області триває посилена інспекційна кампанія, націлена на мінімізацію нелегальної праці.

У полі зору інспекторів Управління Держпраці у Волинській області та Державної податкової служби перебувають роботодавці, які не відреагували на тривалу інформаційну кампанію з питань подолання неофіційної зайнятості та продовжують ухилятися від декларування найманих працівників.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити