image
 |  20 6 Серпня 2020 | 23:06

На Волині 6-річний хлопчик збирає сміття під час прогулянки (ФОТО)

У Турійську 6-річний хлопчик збирає сміття під час прогулянки.

Про це пишуть Турійські новини.

"Ми, дорослі, часто жаліємось на дітей, на те що вони нас не слухають, на те що смітять, на їхні згубні звички...

Але невже ж так важко зрозуміти, що саме ми, дорослі, і слугуємо таким прикладом для наших дітей. Один раз не доніс папірець до смітника ти, а вже на наступний раз не доносить папірець твоя дитина. 

Дуже приємно бачити, коли саме дитина подає приклад дорослим. У нашій розповіді таким прикладом став Роман Юхимчук з Турійська.

Хлопчикові лише 6 рочків, а він вже знає, що сміття слід викидати у смітничок.Ось так Ромчик, виходячи на прогулянку з мамою, не може залишатися байдужим до того як люди забруднюють довкілля.

Зі слів мами (Світлани Юхимчук): "Ми часто гуляємо з меншим братиком і Ромчик звернув увагу на те,що кругом повно сміття.Він дивувався,чому люди викидають бумажки,пляшки,коли поруч є сміттєбак! І сам захотів трохи поприбирати.Тепер щоразу на прогулянку ми беремо з собою мішок для сміття і рукавички!". 

Дорогі дорослі, дуже прикро за Вас! Прикро, що за Вами прибирає дитина; прикро за те, який приклад Ви подаєте своїм дітям ( і не тільки своїм); прикро, що коли Вам ось такий наглядний приклад подає дитина - Ви його не повторите!!! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку спіймали жінку, яка викинула сміття обабіч дороги (ФОТО)

Можливо, досить вже дивитись на "чисту" Європу, а пора перестати смітити у себе вдома!? Невже це так важко донести до сміттєбака той папірець чи бутилку? Не думаєте про себе, то подумайте хоча б про своїх дітей, про те, що вони застануть після ВАС!  Ромчику, ти ВЕЛИКИЙ молодчина! Дуже сподіваємось, що твій вчинок надихне і сколихне свідомість дорослих, і вони (можливо не всі та не відразу) хоча би спробують не смітити!" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити