image
 |  13 29 Жовтня 2021 | 09:44

На Волині асфальтують 10 кілометрів між селами

На Волині асфальтується 10-кілометрова ділянка між селами Селець та Маркостав.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На найдовшій у Волинській області автомобільній дорозі державного значення триває будівництво.

Йдеться про територіальний автошлях Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/. Тут стрімкими темпами відновлюється чергова ділянка, а саме 10-кілометровй відтинок, що пролягає між населеними пунктами Селець і Маркостав у Володимир-Волинському районі.

Дорожники спрацюють в режимі 24/7. Позаду роботи з фрезерування зруйнованого дорожнього покриття та посилення основи щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом. Фінішують роботи з влаштування вирівнюючого шару нового дорожнього покриття. Поверх нього майже на 3-кілометровій ділянці проведено фінішне асфальтування, такі роботи тривають.

Згодом по відновленому буде нанесено дорожню розмітку, встановляться нові дорожні знаки, бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, облаштуються узбіччя та посадкові майданчики.

Підрядне підприємство – ТОВ «Волиньдорбуд».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колонію, яку продавали на Волині, ніхто не придбав

На сьогодні ремонтом охоплено ще 21 км автошляху Т-03-02.

Це майже 2-кілометрова ділянка, що суміщається з вулицею Зимнівська у м.Володимирі-Волинському. Тут влаштовано перший шар асфальту.

Ще понад 19 км дороги у верхньому шарі маємо на відтинку між населеними пунктами Положеве та Любомль, тривають інші передбачені проєктом роботи.

А від початку цього територіального автошляху в с.Піща на українсько-білоруському кордоні і до с.Положеве ремонтні роботи повністю завершено, маємо більше 26 км якісної дороги до Світязя та інших Шацьких озер.

Амбітний план 2021 року – відновити понад 195 км автодоріг державного значення Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити