image
 |  0 8 Листопада 2019 | 18:13

На Волині бабуся розшукувала свого 15-річного онука

Сьогодні вранці до Ківерцівського відділу поліції звернулася 78-річна пенсіонерка, жителька цього ж району. Жінка повідомила, що учора, 7 листопада, близько 11 години її 15-річний онук пішов з дому гуляти та до сьогодні не повернувся. Відомості за цим фактом правоохоронці внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Поліцейські негайно розпочали пошуки неповнолітнього. Протягом декількох годин співробітники Ківерцівського відділу поліції знайшли юнака на автостанції в райцентрі. Протиправних дій проти нього скоєно не було. Загрози життю та здоров’ю підлітка не має. Хлопця поліцейські доставили додому.

Читайте також: У поліції прокоментували вибух на одній із вулиць Луцька

Окрім того, учора волинські поліцейські встановили місцезнаходження 15-річного волинянина, котрий напередодні самовільно залишив навчальний заклад. Співробітники ювенальної превенції Луцького районного відділення поліції у Волинській області протягом години розшукали неповнолітнього. Протиправних дій відносно підлітка вчинено не було. Неповнолітнього доставили та помістили у Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації.

Загалом з початку року волинські поліцейські розшукали 312 дітей з яких місце знаходження 304 осіб було встановлено протягом доби.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити