image
 |  5 14 Серпня 2021 | 17:48

На Волині біля озера спіймали порушників (ФОТО)

12 серпня 2021 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля під час спільного рейду з офіцером громади Прилісненської ТГ Камінь-Каширського району викрили два грубих порушення Правил рибальства.

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

Так, в ході рибоохоронної роботи на оз. Віно, поблизу с. Троянівка Маневицької ТГ Камінь-Каширського району Волинської області було викрито двох порушників. Громадяни здійснювали вилов водних біоресурсів за допомогою двох сітних знарядь лову. Порушники встигли зловити рибу: 40 екз. карася сріблястого. Сума збитків завданих рибному господарству склала 680 грн.

На викритих осіб оформлено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Заборонені знаряддя вилучено.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомити на телефон «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік, який заборгував $500 тисяч валютникам, переховувався у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити