image
 |  7 10 Грудня 2020 | 22:31

На Волині біля школи чоловік лякав перехожих своїм статевим органом, – ЗМІ

У Нововолинську посеред білого дня біля школи орудує ексгібіціоніст.

Про це пише Радар.

Учора вдень дві молоді жінки ішли вулицею Шептицького в Нововолинську повз будівлю колишнього банку, ту саму, що горить по кілька разів на місяць. Звідти вискочив чолов’яга зі своїм статевим органом у руці. Попрямував до жінок. 

Розповідає одна з них:

– Хочу описати вам одну неприємну ситуацію, що трапилася зі мною та моєю подругою, але я вважаю, що це стосується міста. 

Коли ми йшли за школою №4 (повз всім відому закинуту споруду, що постійно горить), із неї вискочив чоловік зі своїм статевим органом в руці… та ви зрозуміли, що робив. 

Ми швидко почали йти у більш людне місце. Він нас переслідував, ховаючись. Та, напевно, повернувся назад.

Тривожить мене інше.

Часто під час шкільних перерв туди бігають діти зі школи. До цього випадку особисто бачила трьох хлопчиків років 10-12, які забігали у ту закинуту споруду.

Ніхто не може знати, що робиться в голові у збоченця. Напишіть про це, хай хоча б батьки з дітками бесіду проведуть та пояснять, щоб туди не ходили.

А також надіюсь, що якось відреагує поліція на це.

Бо ця особа, кажуть, там є досить часто й займається все тими ж брудними справами.

Поруч – школа, молитовний будинок, міська рада. Поруч мешкають колишній міський голова і його колишній перший заступник – секретар міськради.

За стільки років вони не зробили нічого, аби ошатна добротна споруда у самому центрі слугувала місту чи бізнесу, а не маргіналам.

Це молодик років 25-30. Худий, середнього зросту. Був одягнений у чорну куртку, на голові капюшон чи темна шапка, на ногах темні штани і білі кросівки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинському кордоні затримали пасажира з наркотиками (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити