image
 |  0 6 Червня 2020 | 08:23

На Волині біля школи невідомі покрали дерева (ФОТО)

У Ратному біля школи вкрали дерева.

Про це пише Марія Сидорук у соцмережі facebook.

"Пост не про карантинне чи мотиваційне, а про людей, як на жаль не рідкість у нашому селищі.

Справа, втім, що сьогодні вночі біля школи №2 трапилася крадіжка. Якісь "розумники" чи навмисне, чи вкрай потрібно було, чи ж похизуватися своїм "подвигом" перед друзями, вкрали чотири туї та одну манюньку ялинку.

Кілька років росли ці дерева на шкільному подвір'ї: за ними доглядали діти, педагоги, техпрацівники. Ці деревця були не прості, а були наповнені дитячою працею та їхніми сподіваннями, що колись у майбутньому тінь від цих зеленооких красунь буде радувати майбутніх школярів.

Ба, ця ніч перекреслила всі плани на краще...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині знову посилили карантин

Навіщо так робити? Для чого? Невже не можна було придбати схожі декоративні деревця за свої кошти, а не красти у дітей???

А потім ми будемо казати, що у Ратному немає на що глянути та куди чи піти відпочити... Хм, цікаво, чому ж так? Напевне, через те, що ті, хто старається створити та виплекати красу для інших, опускають руки після того як ті "інші" ту красу нищать....", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити