image
 |  2 22 Липня 2021 | 17:16

На Волині біля водойми спіймали порушника

20 липня 2021 року Волинський рибоохоронний патруль викрив грубі порушення Правил рибальства на водному об’єкті, поблизу с. Хорів Локачинської ТГ Володимир-Волинського району Волинської області (Гідрологічний заказник «Лучний»).

Про це пише Рибоохоронний патруль Волині.

Близько 5 години виявлено порушника, який здійснював вилов водних біоресурсів двома сітними знаряддями лову. Зловмисник встиг зловити рибу: 7 екз. карася сріблястого. Завдано шкоду, заподіяну порушенням законодавства про природно-заповідний фонд, на суму 210 грн.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи буде направлено до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Знаряддя лову вилучено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вандали понищили фонтан у парку (ФОТО)

Пізніше на тій ж водоймі зафіксовано двох громадян, які здійснювали аналогічне порушення. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП, матеріали справ буде направлено в суд для притягнення до відповідальності.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити