image
 |  328 8 Березня 2024 | 17:14

На Волині благодійний фонд передав 50 автівок на фронт

Сірим клином на площі Героїв у перший день весни вишикувалося пів сотні «течиків». Бусики Volkswagen Transporter, фарбовані в непримітний колір і позначені назвою благодійного фонду «MK Foundation» та брендів, що підтримують його діяльність, уже не вперше передають різним підрозділам сил оборони.

Про це пише Слово правди.

1 березня одразу цілий автопарк із 50 автівок отримали представники 6-го прикордонного загону. Ці машини служитимуть тим підрозділам Держприкордонслужби, які виконують завдання на фронті.

«Volkswagen T5 активно використовуються в зоні бойових дій, вони негабаритні, маневрені і менш помітні для ворога, а також універсальні, бо підходять і для перевезення вантажів, і для евакуації поранених», — каже заступник начальника 6-го прикордонного Волинського загону з озброєння і техніки полковник Роман Косміна.

Для передачі автівок у Володимир прибув директор благодійного фонду Олександр Осока, який розповів, що за два роки діяльності лише таких автомобілів відправили і передали на фронт більше 1200.

Найближчими днями ще кілька десятків «течиків» передадуть бійцям 3-ї штурмової бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі рідні загиблих героїв просять мешканців міста не годувати голубів біля дошки пам’яті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити