image
 |  2 2 Липня 2021 | 22:24

На Волині бобри будують дамби майже в центрі міста (ФОТО)

У Любомлі через бездіяльність ЖКГ позаростали стічні меліоративні канали, це призводить до підтоплення присадибних ділянок.

Про це пише Ігор Романюк у соцмережі facebook.

"Ці світлини свідчать про те як комунальними нашого міста слідкують за впорядкування стічних меліоративних каналів. Вони позаростали камишами, очеретом, корчами і вже товстими деревами, які стали довподоби червонокнижним бобрам.

Вони залюбки будують для себе дамби майже в центрі міста біля вул. Промислової і всередині труб які прокладені під дорогою цієї вулиці і під площадкою із залізницею якою користується Автодор, в результаті чого підвищується рівень поверхневих вод в даних канавах вище за течіями, що призводить до підтоплення присадибних ділянок, особливо після дощів. Вже з десяток разів протягом 3-х місяців я особисто звертався до інженера ЖКГ з питання очистки труб і канав, але все реагування закінчується безпорадними обіцянками. Просив вже просто очистки і вивезти сміття яке вже я особисто навигрібав з цих труб майже кожного дня, але всім, в особі інженера, по барабану. Чим займаються в ЖКГ, крім підвищення тарифів, невідомо, можливо на мій допис відреагує місцева влада і справа зрушиться, а з центру міста бобри переселяється в сферу свого звичного проживання", - написав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі хлопець зняв з мосту жінку, яка хотіла зістрибнути вниз (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити