image
 |  0 9 Листопада 2021 | 17:22

На Волині браконьєр прикинувся торговим агентом

Днями на Ковельщині в урочищі Облапи невідомі браконьєри застрелили кабана.

Ці мисливські угіддя обслуговує ковельське мале приватне підприємство «Вероніка», - пише Ковель медіа.

Єгер Андрій, який тут працює, розповідає, що пізно ввечері їм надійшов телефонний дзвінок про постріли в урочищі Облапи.

Єгерська служба прибула сюди о 22:30 і на кормовому полі виявила легковий автомобіль «Opel Combo» з польськими номерами. В машині сидів хлопчина.

Що ти тут робиш? – запитали єгері

Так просто заїхав – відповів той

Працівники МПП «Вероніка» ліхтарями освітили навколишню територію і в 10-15 метрах від цього автомобіля виявили застреленого кабана.

На місце пригоди відразу викликали поліцію. Водій був у якійсь фуфайці, але поки поліція приїхала, то переодягнувся і сказав правоохоронцям, що він – торговий агент. На його телефоні знайшли фотознімки кукурудзяного поля і застреленого кабана та напис:

Втікайте всі по домах!

Зброї в молодика не було, але в машині знаходився чохол від тепловізора та акумулятор для підзарядки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили ім'я чоловіка, який чіплявся до дівчини посеред вулиці у Луцьку (ВІДЕО)

Де ти взяв фотографію кабана? – запитали водія

Мені скинули з Інтернету – каже він

Оце наше поле. О 22:18 тобі фотографія прийшла, а ми тебе на полі зустріли в 22:30 – доводять єгері

Я не при ділах. Нічого не знаю. Кабана ніякого не стріляв. Я тут на полі сам, чисто випадково заїхав – стояв «на своєму» молодик

Зі слів єгерів, виявилося, що у водія раніше вже були проблеми із законом. Він притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Правоохоронці доставили автомобіль «Opel Combo» на штрафмайданчик Ковельського районного управління поліції. Триває перевірка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити