image
 |  2246 15 Червня 2024 | 23:46

На Волині будівлю лісозаводу оцінили у 10 тисяч гривень (ФОТО)

Лісозавод загальною площею 535,5 квадрата в Луцькому районі виставили на аукціон. Про малу приватизацію повідомило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Торги тривають на сайті prozorro.sale, - пишуть Волинські новини.

Об’єкт приватизації – двоповерхова будівля лісозаводу1971 року побудови. Фундамент – залізобетонний; стіни – цегляні; підлога – цементна; перекриття – дерев’яне, залізобетонне, покрівля – шиферна.

Споруда складається з цеху площею 206,6 кв. м та двох приміщень площами 16,1 кв. м та 9,1 кв. м на першому поверсі, двох приміщень (кабінетів) площами 34,1 кв. м та 11,1 кв. м на другому поверсі.

Наявні електричні комунікації та опалення.

Загальна площа будівлі – 535,5 кв. м.

Будівля лісозаводу розташована в місті Колки Луцького району. Нині вона перебуває на балансі Колківського лісового господарства.

Земельна ділянка, на якій розташована будівля лісозаводу, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець вирішуватиме самостійно у встановленому чинним законодавством порядку.

Стартова ціна продажу – 10 206 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині невідомі пошкодили дерева в парку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити