image
 |  0 28 Червня 2019 | 16:32

На Волині був ускладнений рух через повалені дерева та зламане гілля

27 червня через пориви вітру у населених пунктах Волинської області на окремих ділянках автодоріг був ускладнений рух через повалені дерева та зламане гілля.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Волинській області.

Співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області за допомогою аварійно-рятувального обладнання розчищали дороги у Любешівському, Ковельському, Луцькому, Володимир-Волинському та Ратнівському районах.

Зокрема у Любешівському районі рятувальники розчистили ділянки доріг біля сіл Проходи та Селісок, у Володимирі-Волинському зрізали надламану гілку, що нависала над пішохідним переходом в районі вулиці Ковельської, у Ковелі розчистили від поваленого гілля частину вулиці Варшавської, у Володимир-Волинському районі біля озера Лісне звільнили проїжджу частину від поваленого дерева, у Луцькому районі розчистили ділянку автодороги «Луцьк-Володимир-Волинський» біля села Смолигів.

Читайте також: В Україні лютує негода: загинула людина, повалено 160 дерев (ФОТО)

Близько другої години ночі 28 червня рятувальники селища Ратного розкряжували повалене дерево та усунули перешкоду для руху на автотрасі в районі села Замшани Ратнівського району.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити